Canvas

De foto op linnen heeft een heldere, kleurechte afdruk, dankzij het prachtige wit kleurige doek. De inkt die wij gebruiken is recyclebare en geurloze inkt op waterbasis. Verder gebruiken wij een zes kleurenproces voor een scherpere weergave van kleuren in jouw foto op canvas. We werken de canvas foto af met een waterafstotende coating.

Voor jouw canvas poster maken wij gebruik van een stevig 300 grams canvas doek van 0,41 mm dik. Het canvas is gemaakt van linnen en polyester met een waterafstotende coating. Je kunt er dus gerust een nat doekje overheen halen. 

De foto op linnen wordt strak gespannen op een houten spieraam frame van twee of vier centimeter dik. Dit houten frame is gemaakt van PEFC-gekeurd grenen kwaliteitshout.

De canvas schilderijen zijn zelfs verkrijgbaar in groter maten dan op onze site te bestellen is. Mocht je een grotere afmeting willen bestellen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op via e-mail: info@nostra-art.com. 

Het ophangen van jouw gekozen canvas schilderij is mogelijk om 2 manieren:

De canvas schilderijen worden geleverd met 3 schroeven, wandplug en tandhanger. Bij grotere formaten worden er 2 tandhangers geleverd. Ook is het mogelijk om een 3M plakstrip geleverd te krijgen maar dit is alleen mogelijk bij kleinere formaat canvas doeken van maximaal 60 x 80 cm.

Mocht je nou voor een grootformaat foto canvas kiezen, dan wordt deze door onze eigen chauffeur thuisbezorgd. Uiteraard verpakken wij jouw foto canvas heel veilig, want we willen niet dat er iets mee gebeurt.

De opties zijn als volgt: 

  • vierkant, liggend of staand;
  • 2 cm frame;
  • Geleverd met standaard ophangsysteem
  • verschillende kleuraccenten zoals sepia, zwart/wit en kleur
  • Let op: voor alle canvas formaten geldt dat je afbeelding aan de zijkant iets wordt opgerekt, om zo je foto op doek mooi te laten doorlopen op de randen.