Samenwerking met Studio Luz

Sinds enkele maanden heeft Nostra-Art een samenwerking met Studio Luz. 

Studio Luz is van fotografe Marloes. Zij besloot om meer met haar creatieve uitspattingen te doen en mooie afbeeldingen te maken vanuit haar eigen creativiteit.

De naam Luz komt uit het Spaans. Luz is Spaans voor licht, en voor een fotografe is licht uiteraard erg belangrijk.

Vrienden van Marloes noemen haar altijd Loes.
Tijdens haar studie Spaans in Barcelona kwam Marloes erachter dat ze de naam Loes daar alleen konden uitspreken als deze geschreven wordt als Luz.
Vandaar dat dit de naam voor haar nieuwe merk moest worden.

Studio Luz maakt felle, uitdagende en scherpe fotokunstwerken. Als je meer wilt dan een gewoon mooi plaatje aan de muur dan moet je een kunstwerk van Studio Luz bestellen.
Door de uitdagende onderwerpen, scherpe teksten en de unieke manier van afwerken zorgt de fotokunst van Studio Luz voor gespreksonderwerpen.

 I Wonder van Studio Luz              Body and Mind van Studio Luz

 

Om meer betekenis aan de kunstwerken mee te geven, heeft Marloes iedere afbeelding voorzien van teksten. De teksten komen uit de bijbel. 
Marloes wil hiermee mensen aan het denken zetten en ze met elkaar in gesprek laten komen.

Dat maakt deze kunstwerken niet alleen eyecatchers voor je eigen muur maar zorgen ook binnen een bedrijf bijvoorbeeld voor een bijzondere sfeer die  gesprekken en inspiratie geven.

Alle kunstwerken hebben een eigen thema zodat er altijd wel een bij zit die je aanspreekt.
Van het eerste idee tot aan het uiteindelijke kunstwerk duurt gemiddeld drie tot vier weken. Zodra de inspiratie er is, en het idee is uitgewerkt, begint de zoektocht naar materialen, locaties en modellen.

Uiteindelijk wordt de juiste foto met de tekst samengevoegd en bewerkt met de unieke Studio Luz look. 

Tot slot wordt het de afbeelding op dibond geprint en afgewerkt met een epoxy laag. De epoxy laag zorgt voor dat de kleuren nog helderder en scherper overkomen.

Elk kunstwerk is bij oplevering voorzien van een echtheidscertificaat. Daarop staan de unieke gegevens van het kunstwerk en zo weet je zeker dat het een echte Studio Luz creatie is.