Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

Om ervoor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier te versturen. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings- en verzendkosten en de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 2 to 6 werkdagen. Canvas en Epoxy hebben een langere levertijd, canvas heeft een gemiddelde levertijd van 8-10 dagen en epoxy heeft een gemiddelde levertijd van 15 dagen. 

*De levertijden gelden 24 uur nadat de bestelling geplaatst is.
Dit doen wij omdat de klant dan nog 24 uur de tijd heeft om zijn/haar bestelling te wijzigen of annuleren.

Altijd GRATIS verzending naar Nederland en België

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Wil je het buiten Nederland en België laten bezorgen? Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Je kunt deze opvragen via de mail.

Ruilen of Retourneren?

De schilderijen worden speciaal op uw verzoek op maat gemaakt, ruilen of retourneren van de posters is daarom niet mogelijk.

Bij schade of gebreken wordt natuurlijk gekeken naar de juiste oplossing. 

Neem altijd even contact met ons op dit kan per email via info@nostra-art.com U ontvangt dan ook verdere instructies.


Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.